top of page

Hej, jag heter Sandra.

Och jag har en dröm.

Jag drömmer om att människor ska våga delta fullt ut i sina liv.  

Sårbarhetsminister

DU är trött på fasad och vill leva fullt ut?

Precis så kände jag med. Jag var en gång i tiden duktiga flickan som trodde att perfektion var mer attraktivt än äkthet. Efter att ha tagit Civilekonomexamen 2014 skrek min kropp genom huvudvärk och ångest. Efter en session med en psykofysiolog kunde man konstatera att min kropps syre- och koldioxidbalans var satt ur spel vilket var en följd av flera års stress och felaktiga andningsmönster. "Vad springer du ifrån?" frågade han. "Mig själv, det jag vet är sant", svarade jag. 

Det var då jag kom i kontakt med min egen sårbarhet på riktigt. Jag behövde äga mitt mörker och möta min smärta för att finna min inre kraftkälla. Det är med stolthet och en gnutta humor jag kallar mig själv Sårbarhetsminister. Jag vill genom humor och allvar inspirera dig till att tillåta dig själv att leva fullt ut i dina sanna essens. Så att du kan vara i kontakt med alla delar av dig. 

Du är ett fyrverkeri och en magisk färgpalett, tro aldrig nåt annat.

All kärlek,

Sandra

Min vision är att förändra

Jag vill vara med och skapa en mer mänsklig värld, en värld där hela du får plats, med det du känner och är. Vi har länge lärt oss att blunda eller stänga av det som känns. Inte bli för glada och inte heller rikta ljus mot smärtan. Men jag tror snarare det är såhär:

Genom att tillåta oss själva att känna kan vi skapa de liv vi vill leva. Känslor är budskap och berättar vart vi sitter fast och vad vi vill. Våra kroppar VILL känna. Känslor är livsenergi.
Genom att tillåta oss själva att känna kommer vi ta bättre beslut, fördjupa relationer och bli mer hållbara. Framförallt kommer vi känna oss mer levande och deltagande i våra egna liv. När vi sluter fred med det som är mänskligt i oss kommer vi uppleva en stark frigörelse. Det finns inte längre något att kämpa emot. När vi frigör oss själva frigör vi vår omgivning. Det är så skönt att se hur modet att vara sårbar smittar.

Vi behöver människor som är redo att visa sin sårbarhet, inte sin perfektion. Människor som vågar leka, prova och göra fel. Människor som tar tag i svåra samtal och visar vägen för det modiga ledarskapet. Människor som leder med mod, ärlighet och trygghet. Människor som längtar efter att vara mänskliga. 

Media

Jag förekommer då och då i media. Lyssna och läs! Vill du intervjua mig eller ha med mig i en podcast? Hör av dig!

bottom of page